top of page

OVER GEO-SUPPORT

 

 

GEO-SUPPORT is een landmeetbureau die zich beroemt op een jarenlange ervaring. Haar gespecialiseerde landmeters voeren met de grootste zorg en nauwkeurigheid 

talrijke landmeetkundige opdrachten uit alsook schattingen, 3D-laserscanning en EPC-onderzoek.

Ons breed spectrum aan landmeetkundige activiteiten behelst:  architectuur-, volume-, gevel-, tracé- en terreinmetingen, verkavelingen, topografie, grensbepalingen en uitzetwerken.

Niet alleen architecten en studiebureaus doen beroep op onze dienstverlening. Ook private personen, vastgoedmakelaars, aannemers, overheidsdiensten, projectontwikkelaars, sociale huisvestings-maatschappijen, archeologen, ... kunnen bij ons terecht aangezien we ons steeds afstemmen op de behoefte van de klant. Wij houden ons eraan om een snelle en efficiënte oplevering te realiseren zodat uw project ongehinderd verder kan ontwikkelen. 

Zit u met landmeetkundige vragen ? U zoekt een betrouwbare EPC-consulent ?

Baart het kostenplaatje van uw project u zorgen ?  (...)

Aarzel dan niet en neem gerust contact op met ons.  

Wij wensen u alvast een prettige sightseeing doorheen onze website.

Expertise I Kwaliteit I Betrouwbaarheid 

LANDMETER EXPERT I ZAAKVOERDER

Werner Barbé

Tijdens zijn architectuurstudie groeide bij Werner de passie voor bouwkunst. Daarnaast bekwaamde hij zich in de landmeetkunde waarin hij na zijn studies meteen aan de slag ging. Door zijn werk bij diverse studiebureaus en projectontwikkelaars bouwde hij een ruime expertise op en startte begin 2000 zijn eigen landmeetbureau. Nu 20 jaar later zet Werner zijn torenhoge ervaring in bij GEO-SUPPORT waarbij zijn kennis van architectuur samenvloeit met het nauwkeurige meetwerk on the field. Dankzij de veelzijdigheid van Werner wordt bij GEO-SUPPORT het beste van deze twee werelden aangeboden en dat vind je terug in zowel architectuurmeting als verkaveling of grensbepaling. Verbonden als praktijklector aan HoGent deelt Werner zijn ruime expertise met studenten landmeetkunde.

bottom of page